El nostre equip

Xavi Gubianas

Em dic Xavi i sóc informàtic. Sóc soci i desenvolupador de la plataforma CEC. He de fer constar que és el projecte en que m'he sentit més ben acompanyat ja que formem un equip en el qual tots estem molt implicats.

Sempre m'ha agradat l'informàtica, però especialment crear. En aquest cas és un projecte ambiciós ja que és el resultat de mes de 2 anys d'investigació sobre el tema, canvis i mes canvis, hores i mes hores de feina. Però el resultat ha valgut la pena!

Espero que amb aquest projecte podem ajudar i facilitar la vida de moltes famílies i escoles. Aquest és el nostre principal objectiu.


Xavier Gubianas - Enginyer de Software

Joan Llisterri

Em dic Joan i sóc llicenciat en Psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya. La meva tasca a la CEC consisteix a cercar el desenvolupament òptim dels nostres infants i adolescents sense centrar-nos en allò que no ens surt bé sinó recolzant-nos en el que sabem fer millor.

Per aconseguir aquest objectiu el camí és un enfocament individualitzat i personalitzat de l'acompanyament que es realitza amb l'infant i una atenció integral sobre els entorns que influeixen en el seu procés d'ensenyament/aprenentatge: el familiar, l'escolar i el social.

Per acabar de tancar el cercle, caldrà incidir en aquests entorns també des de dins, possibilitant que la família i el personal docent disposin de tot el suport, les eines i l'assessorament necessaris per tal d'acabar portant les regnes de tot el procés en equip per tal de fer caminar el nen o la nena per la ruta de l'autoconeixement, de la millora constant, de la confiança, de la companyia, de l'empatia i de la inclusió.


Joan Llisterri Homs - Psicòleg educatiu

Col·legiat núm. 23048

Sandra Garcia

El meu nom és Sandra Garcia. És un plaer presentar-me, primer perquè si estàs llegint la meva presentació és perquè t'has interessat per el nostre projecte i en segon lloc perquè has tingut l' interès i les ganes d'arribar fins a la última presentació, per tant, gràcies!

És un plaer poder veure néixer i treballar cada dia, juntament amb els meus companys, en un projecte tant bonic i necessari per la nostra societat com és la CEC. Estic fent el què m'agrada, fidel als meus valors i al meu desig de poder aportar un granet de sorra al benestar dels nostres infants, famílies i docents. Perquè en el fons, tots estem connectats, el vostre benestar és el nostre benestar, i el de tots.

Espero de tot cor que puguem fer les coses tant bé com desitgem, rebem el suport dels pares, mares i docents. I puguem alhora mobilitzar un munt de professionals amb un únic objectiu, acompanyar en el creixement emocional dels nostres infants, prevenint i detectant precoçment qualsevol problema important per tal d'intervenir i millorar, de la manera més ràpida, eficient i menys nociva possible.


Sandra Garcia - Psicòloga General Sanitària

Col·legiada núm: 22607

Com funciona l'AMP@ 3.0
Presentació del nostre equip
Tutorial de com accedir a les AMPA