Espai EP! - Assessorament i consultes psicològiques

Totes les famílies podran realitzar les consultes psicològiques que considerin adients per tal de poder rebre un assessorament als dubtes i inquietuds que tinguin en el seu dia a dia amb els seus fills. Aquestes consultes seran respostes per professionals de la psicologia col·legiats en un termini màxim de 36 hores.

En cas que es consideri que aquesta consulta aconsella un procés terapèutic presencial, els professionals EP! li comunicaran als pares i aquests decidiran si volen acollir-s’hi i a quin centre volen acudir, de tots els que formen la Xarxa EP!, i sempre en funció de les seves necessitats o de les seves preferències.

Dins de l’espai EP! trobareu també diferents recursos que us seran útils a l’hora de satisfer els vostres dubtes o els vostres interessos formatius i informatius: propostes de formacions i de xerrades gratuïtes per a mares i pares i pels alumnes, articles i investigacions científiques rellevants que podreu consultar quan vulgueu, i interessants fòrums on podreu fer totes les aportacions que considereu adients i compartir les vostres inquietuds amb les famílies de la vostra AMPA o amb les d’altres AMPA.

Com funciona l'AMP@ 3.0
Presentació del nostre equip
Tutorial de com accedir a les AMPA